Oregano-halloumitäyte uuniperunalle

6 annosta, valmistusaika

1 prk (noin 400 g) tomaattimurskaa
1 omena
1 tl currya
½ tl suolaa
200 g halloumijuustoa
70 g pekonia
½ ruukkua Järvikylän Ruohosipulia
1 ruukku Järvikylän Oreganoa

Kumoa tomaattimurska kattilaan. Leikkaa kuorittu omena pieniksi kuutioiksi, lisää kuutiot ja mausteet tomaattimurskan joukkoon kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi, sekoita ja pane kansi päälle. Anna muhia miedolla lämmöllä 5–7 minuuttia.

Kuutio huuhtaistu halloumijuusto, silppua pekoni. Kuumenna pannu ja ruskista pekonisilppu ja halloumikuutiot pannussa. Lisää sipulisilppu ja silputtu oregano pannuun ja kypsennä vielä pari minuuttia sekoitellen. Kaada seos tomaattimurskan joukkoon kattilaan.

Tarjoa uuniperunoiden tai -bataattien kanssa.

VINKKI!
Täytä isot herkkusienet seoksella, ripottele juustoraastetta päälle ja kypsennä uunissa. Oregano-halloumitäyte sopii myös lämpimiin leipiin ja suolaisten ohukaisten täytteeksi.
Kokeile myös pizzaan.




TAKAISIN