Pienet ruisnäkkäripizzat

8–10 annosta

8–10 pyöreää ruisnäkkäriä
¾ dl chilikastiketta
¼ dl tomaattipyreetä
1 ps (150 g) juustoraastetta
¼ ruukkua Järvikylän Tilliä
pala kesäkurpitsaa
rouhittua mustapippuria
hiutalesuolaa
1 prk tonnikalaa öljyssä
½ ruukkua Järvikylän Timjamia

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Aseta ruisnäkkärit leivinpaperoidulle uunipellille. Sekoita chilikastike ja tomaattipyree ja jaa se näkkäreille. Ripottele puolet juustoraasteesta päälle ja silppua tilliä juustoraasteelle. Siirrä ohuet kesäkurpitsaviipaleet näkkäreille, ripauta hiukan mustapippuria ja suolaa viipaleille. Jaa valutettu tonnikala ja juustoraasteen loppu päälle. Riivi timjaminlehdet pinnalle.

Paista uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on saanut väriä ja näkkärin reunat hiukan tummuneet.
Nauti lämpimänä tai jäähtyneinä.




TAKAISIN