500 g tuorepastaa
oliiviöljyä
Lollo Rossoa- tai
Tammenlehteä
200 g kuorittuja katkarapuja
200 g kesäkurpitsaa
keltaista paprikaa
1 dl majoneesia
1 rkl sitruunanmehua
Järvikylän basilikaa
Järvikylän tilliä

Keitä pasta kypsäksi, huuhdo kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Leikkaa pasta pätkiksi ja sekoita joukkoon hieman oliiviöljyä. Pese ja leikkaa kurpitsa ja paprika ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa salaatti ja hienonna tilli ja sitruunabasilika. Sekoita ainekset varovasti keskenään.

Laita vadille ensin kokonaisia salaatinlehtiä koristeeksi ja sen jälkeen pastasalaatti keskelle vatia. Koristele vielä sitruunabasilikan lehdillä ja tillillä.

Anna maustua kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

image_printTulosta